Bryllupfotografering:

Det er ingen tvil om at jeg brenner for dyr, natur og landskapsfotografi.  Men det er noe med å fotografere bryllup som gjør at jeg med tiden har tatt på meg oppdrag som bryllupsfotograf.

Det er noe helt spesielt ved å få lov til å være en del av en så lykkelig dag, og spesielt å få æren av å skape evige minner gjennom bryllupsfotografier.

Når jeg fotograferer bryllup, er jeg meget fleksibel. Det kunden ønsker er i fokus hos meg. Det er selvfølgelig naturlig for meg som fotograf og komme med råd og innspill både før og på dagen, men til syvende og sist er det deg som brud eller brudgom som bestemmer.

Jeg ønsker så godt det lar seg gjøre å møte brudeparet i god tid før bryllupet for å kartlegge ønsker og legge planer for lokasjoner. God planlegging er viktig, da er vi godt forberedt på selve dagen slik at vi kan konsentrere oss om å skape flotte bryllupsfotografier.

Personlig foretrekker jeg øyeblikksbildene i et bryllup, disse bildene er ekte og kjærlighetsfylte. Noen bilder må «stages», men også her er jeg nøye med å fange øyeblikkene mellom poseringene.

Her kommer mer informasjon om hva jeg kan tilby som bryllupsfotograf.

Heldags bryllupsfotografering: Her er jeg med fra morgenen til festen slutter. Hva dere ønsker av fotografering er opp til dere, men som utgangspunkt så er jeg med hos både brud og brudgom skiftevis fra morgenen til vielsen. Så blir det fotografering av vielsen, portrettbilder og familiebilder før middag. Til slutt tar fotograferer jeg middagen samt dans og fest.

Halvdagsfotografering:
På halvdagsfotograferingen er jeg med og fotograferer fra vielsen og blir til rett etter den første dansen.

Vielse- og portrettbilder:
Denne pakken inkluderer fotografering av vielsen, + portrettbilder/bilder av familie.

Ta kontakt for priser for bryllupsfotografering.

Besøk gjerne galleriet mitt som heter bryllup (bildene under er kun et utdrag).

Svendsens Foto 47 44 30 01
Svendsens Foto Lappstuveien 13, 2450 Rena
© 2019 - Svendsensfoto